Rijden met Mukon Trans

Diensten

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn houden we ons autopark zo gevarieerd mogelijk. Geen onnodige grote bus wanneer dit niet nodig is en genoeg laadruimte op verzoek.

Wij streven er naar altijd snel een koerier ter plekke te hebben.

MUKON KOERIER ONZORGT

Diensten

Mukon Koerier is een betrouwbare en efficiënte koeriersdienst die gespecialiseerd is in het leveren van pakketten en documenten. Met een team van goed opgeleide en ervaren koeriers zorgt Mukon Koerier voor een snelle en veilige levering van goederen binnen de afgesproken tijdslimiet. Klanttevredenheid staat bij Mukon Koerier hoog in het vaandel, daarom bieden ze ook flexibele bezorgopties en een vriendelijke klantenservice. Of het nu gaat om een ​​spoedzending of een reguliere levering, Mukon Koerier is de ideale keuze voor al uw koeriersbehoeften.

Koeriersdiensten

Mukon Koerier is betrouwbaar, snel, efficiënt en zorgt voor een veilige levering van pakketten en documenten. Met flexibele bezorgopties en een vriendelijke klantenservice staat klanttevredenheid voorop.

Goederentransport

Door de diversiteit binnen ons wagenpark zijn vrijwel alle transporten mogelijk, van kleine zendingen tot grote volumes zowel nationaal als internationaal.

Nationaal

Producten op tijd bij uw afnemer, geen vertraging in de supply chain.
Op het afgesproken tijdstip leveren wij met de juiste papieren uw lading af. 

Internationaal

Met de juiste kennis, ervaring en betrouwbaar personeel voeren wij uw internationale transporten veilig en snel uit.

SPOED TRANSPORT?
Neem meteen contact op!